Songs in the Key of Life

Een ode aan de wondermooie muziek van Stevie Wonder

Flyer Songs in the Key of Life

De muziek van Stevie Wonder heeft alles van het leven in zich: vreugde, verdriet, passie en liefde.

Hij schreef in zijn carrière een indrukwekkend oeuvre bij mekaar dat miljoenen mensen wereldwijd heeft geïnspireerd.

Helena Fontyn (zang) deelt graag haar liefde voor zijn muziek. Met veel enthousiasme brengt ze in intieme en persoonlijke bewerkingen zijn hits, maar ook de minder bekende pareltjes. Samen met Pierre Anckaert (piano, gitaar, zang) en Henk de Laat (contrabas, zang) staat er een gepassioneerd trio op het podium.

Je zal ontroerd en betoverd worden, want de muziek van Stevie Wonder is zoals het leven zelf: steeds verrassend en altijd in beweging!

Video

Songs in the Key of Life

The Joy of Jazz

100 jaar jazzgeschiedenis op de planken

Flyer The Joy of Jazz

Een swingende jazzclub uit de jaren '40. Een warme, sensuele stem klinkt op, omringd door heerlijke muziek. Er wordt intens geluisterd en genoten, maar ook gelachen en gedanst.

Met dit concert brengen we deze feestelijke sfeer weer tot leven. Onze favoriete songs uit de rijke 100-jarige geschiedenis van de jazz passeren de revue. Juweeltjes van onder anderen Dinah Washington, Julie London, Frank Sinatra en Ella Fitzgerald. Ze doen je wegdromen naar ver vervlogen tijden, ontroeren of geven je zin om mee te swingen.

Dat is the Joy of Jazz!

Helena Fontyn (zang), Pierre Anckaert (toetsen en gitaar) en Jean van Lint (zang en contrabas) brengen deze heerlijke muziek op een heel eigen, intieme manier.

Muziek die ademt op het ritme van het leven. Iedere keer weer anders, maar altijd recht uit het hart!

Video

The Joy of Jazz

Iets te vieren? Hou je van muziek en wil je je vrienden trakteren op een intiem concert?

Dan komen wij graag tot bij jou thuis, toveren je living om tot concertzaal en laten jullie genieten van onze passie voor mooie muziek.

Contacteer me

Aarzel niet om me te contacteren.
Stuur een e-mail voor meer info of vragen.

Top